Logo Margalef

Margalef

Priorat


Ets a: Portada > POUM


Procés de Participació Ciutadana

Informació pública

Es posa a disposició del públic l’Avanç del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Margalef i l’Informe Ambiental Preliminar de l’Avanç.

L’Avanç de Pla és l’instrument de planejament que fixa els objectius i criteris generals del POUM i descriu les característiques de la proposta d’ordenació.

Procés de Participació Ciutadana


Tal com preveu l’Avanç de Pla en el Programa de Participació Ciutadana, l’objectiu d’aquesta fase és el de donar a conèixer a la població els treballs de formalització del POUM i la proposta de l’Avanç de Pla, amb els objectius i criteris d’ordenació previstos.

En tot el procés d’elaboració del POUM, és essencial la informació pública i la participació dels ciutadans al procés d’elaboració del POUM perquè influeix en el desenvolupament i la regulació urbanística del poble, tant del nucli com del terme municipal.

Està adreçat tant a grups organitzats i entitats com a persones individuals. El procés de participació ha de recollir els suggeriments i les iniciatives relatives a tots els aspectes regulats per un POUM (urbanístics, d’habitatge, d’espais públics, de transformació del sòl, d’usos...).

Després de la presentació pública del document d’Avanç que es va fer en data 27 de juny de 2009 a la Sala Polivalent de Margalef, s’engeguen les següents accions d’informació i comunicació i canals de recollida de dades:

Mitjans d’Informació Pública

- El document de l’Avanç de Pla, acompanyat de l’Informe Ambiental Preliminar, és consultable al registre general de l’Ajuntament de Margalef.

- La present plana web de l’Ajuntament posa a disposició dels ciutadans tota la informació de l’Avanç de Pla, acompanyat de l’Informe Ambiental Preliminar.

- L’Equip redactor del Pla està a disposició dels ciutadans i de les entitats a les oficines de l’Ajuntament de Margalef concertant cita prèvia amb l’Ajuntament.

Procediment de Participació

- A les oficines de l’Ajuntament, es poden presentar opinions, suggeriments i iniciatives que afecten els ciutadans sobre temes urbanístics en una bústia de suggeriments.

- Aquesta pàgina web disposa d’una bústia de suggeriments on els ciutadans poden expressar les opinions i els suggeriments que creguin necessaris. aj.margalef@altanet.org

Recull d’informació

- Els suggeriments, alternatives o al·legacions que es presentin en el tràmit d’informació pública de l’Avanç de Pla seran analitzats i valorats amb l’objecte de confirmar o rectificar els criteris i solucions generals del planejament.

- Les aportacions que es puguin realitzar en aquesta fase s’analitzaran i convenientment s’incorporaran al document.

- En la redacció del POUM s’inclourà un informe dels resultats i anàlisi de les aportacions recollides en tota aquesta fase de participació.


© Ajuntament de Margalef, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Priorat. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo